VoIP in Eindhoven

VoIP telefonie voor uw bedrijf of organisatie, hosted telefonie vanuit de cloud of via SIP op uw huidige centrale

Hosted VoIP | SIP Trunk

VoIP

VoIP in Eindhoven

Voice over IP is het bellen via het internet. VoIP is geschikt voor ZZP, MKB en Grootzakelijk.

VoIP is zo flexibel en schaalbaar dat het voor ieder bedrijf in te stellen en van grote waarde voor het bedrijf kan zijn op het gebied van telefonie.

Met VoIP belt u niet meer via een analoge of ISDN lijn maar via het internet. Hierdoor is een fysieke telefooncentrale overbodig geworden. Het SIP-protocol is het protocol voor het zakelijk bellen, wat staat voor Session Initiated Protocol. Met dit protocol is de gesprekkwaliteit optimaal en wordt er weinig bandbreedte verbruikt.

De VoIP oplossing biedt veel voordelen. Een van de voordelen is dat het kostenbesparend en flexibel in te richten is, er wordt betaald per user.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden op gebied van telefonie!

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Hosted VoIP

Hosted VoIP is ten opzichte van het bellen via een fysieke telefooncentrale kostenbesparend. Er zijn geen aanschafkosten nodig en het betreft alleen nog maar maandelijkse kosten. Voicedata wil haar klanten optimaal kunnen bedienen en daarom hebben wij onze eigen Hosted VoIP dienst ontwikkeld genaamd Managed Voice. Met Managed Voice maakt u gebruik van het bellen via het internet en wordt uw telefooncentrale aangesloten op het telefonienetwerk van Voicedata. Hierdoor hoeft u bij Voicedata geen fysieke telefooncentrale aan te schaffen en betaalt u alleen de maandelijkse kosten van Managed Voice. Managed Voice is zo in te richten dat u betaalt per user. De users waarover u beschikt kunnen binnen no-time aangemaakt en verwijderd worden. Hierdoor betaalt u alleen voor de users waar u ook echt alleen gebruik van maakt.

SIP-trunk

Wanneer u nog beschikt over een telefooncentrale en daar gebruik van wil blijven maken hebben wij voor u de SIP-Trunk oplossing ontworpen. Hierbij wordt uw telefooncentrale aangesloten door middel van Voice Connect op het telefonie netwerk van Voicedata. Hiervoor zijn geen verdere aanpassingen of investeringen nodig, ook hiervoor geldt dat u alleen de maandelijkse kosten bij ons betaald. U behoudt uw eigen nummer en de functionaliteiten van de telefooncentrale. Met een SIP-Trunk belt u vele malen goedkoper dan via een analoge of ISDN-lijn. Met Voice Connect belt u ook nog eens onderling gratis. Dit is handig wanneer u onderling veel belverkeer heeft of wanneer u over meerdere vestigingen beschikt. Ook dit is voor Voicedata geen probleem. wij zorgen voor de onderlinge verbinding tussen de verschillende vestigingen, waardoor u ook dan profiteert van de voordelen van Voice Connect.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie